اورژانس مامايي

درمانگاه اورژانس مامايي

رياست درمانگاه اورژانس و كلينيك هاي تخصصي : سركار خانم دكتر فریده اخلاقی

مسئول كلينيك هاي تخصصي و اورژانس :خانم سعيده سادات سجادي كارشناس مامايي با سابقه18سال خدمت در واحدهای درمان و آموزش تحت عنوان مسئول و مربي مي باشد.

خدمات ارائه دهنده :

گرفتن نوار قلب جنين (NST) ، نوار قلب برزگسال (ECG) ، معاينات زنان و مامايي به صورت سرپايي و اورژانس ؛در صورت اورژانسي بودن عمل زايمان  و در صورت تشخیص پزشکان محترم توانایی بستری موقت بیماران به مدت 6 ساعت جهت تعیین تکلیف نهایی

بيمارستان ام البنين (س) به عنوان بيمارستان سانترال تخصصي زنان و مامايي افتخار دارد كه در جنوب شرق استان خراسان رضوي به  تشخيص و اداره و ارائه خدمات مشاوره و آموزش هاي لازم و اجرا در زمينه هاي مشاوره پيش از بارداري و بعد از زايمان ، غربال گري پستان، ارتقاء و سلامت يائسگي ، ارتقاء سلامت جنسي با حضور متخصصين محترم زنان  فعال باشد

تجهيزات موجود در بخش اورژانس :

فتال مانيتورينگ:3 عدد - ECG 1 عدد - پالس اكسي متر : 1 عدد - ونتيلاتور : 1 عدد - تخت ژينكولوژي : 1 عدد - دستگاه مانيتورينگ : 1 عدد - تخت بستري : 4 عدد - تخت احياء : 1 عدد - سوني كيت : 3 عدد –

ویلچر : یک عدد . برانکارد یک عدد فیکس اورژانس

یک عدد ویلچر و برانکارد هم در قسمت درب ورودی بیمارستان

مجهز به زنگ الارم  در صورت مراجعه بیمار اورژانسی از  انتظامات  درب ورودی بیمارستان  به بخش اورژانس جهت مراجعه سریع پرسنل به درب بیمارستان  و انجام به موقع اقدامات اورژانس زنان

پرسنل شيفت صبح روزهای غیر تعطیل : كارشناس مامايي رسمی یک نفر  . دو نیروی طرحی  طرحی و سرپرستار بخش  – پزشك عمومي در هر شيفت 1 نفر  ؛کمک بهیار  یک نفرروزهای تعطیل : 1 نفر مامای رسمی و یک نفر مامای طرحی  . کمک بهیار . پزشک عمومی

با توجه به اين كه اين بيمارستان آموزشي مي باشد تمامي خدمات فوق زير نظر متخصص  استاف و دانشجويان دستياري زنان انجام مي گردد.

درمانگاه زنان

كه علاوه برمشاوره – معاينات – مراقبت هاي زنان ومامايي – گرفتن پاپ اسمير – اقدامات طبي چون كولپوسكوپي كوتر – كرايو  موارد ذیل نیز انجام میگیرد.

مشاوره پيش از بارداري و پيش از زايمان

• برگشتن مناسب بدن به وضعيت پيش از بارداري

• آموزش و مشاوره شيردهي

• تنظيم خانواده

• غربال گري پستان

• مشكلات پستانی در سنين بلوغ

• سنين باروري

• دوران حاملگي و شيردهي

• قبل و بعد از يائسگي

سلامت يائسگي

آمادگي و آموزش لازم جهت شروع دوره يائسگي به عنوان يك پديده طبيعي در زندگي زنان مي باشد.

در اين كلينيك تشخيص ، اداره ، ارائه خدمات مشاوره و آموزشهاي لازم و ارجاع در زمينه مشكلات ناشي از يائسگي شامل:

• گرگرفتن

• تپش قلب و تعريق شبانه

• پوكي استخوان

• اختلال خواب

• اختلال عملكرد جنسي

• بي اختياري ادراري

• خونريزي غير طبيعي

• خستگي

• رژيم غذايي

• ورزش و آمادگي بدني

سلامت جنسي

تشخيص ، اداره ، ارائه خدمات مشاوره و آموزشهاي لازم و ارجاع در زمينه :

• مشكلات ناشي از فعاليت جنسي دوران بارداري

• دوران بعد از زايمان

• دوران بلوغ

• دوران يائسگي

• بررسي اختلالات جنسي و كاهش ميل جنسي مشكل ارگانيسم- تمايلات غير متعارف و دردناك بودن رابطه جنسي

• آموزش بهداشت عملكرد جنسي

• مشاوره عملكرد جنسي در بيماري هاي طبي در زوجين

• مشاوره جنسي و درمان بيماري هاي

صبح ها  از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:30  تا 11:30توسط اساتید  زنان خانم دکتر ها : دکتر تارا ؛ دکتر اخلاقی ؛ دکتر میر تیموری ؛ دکتر میرزاییان ؛ دکترپور حسین  فعال میباشد.

عصر ها : شنبه  ها سرکار خانم دکتر تارا از ساعت 14-20  و خانم دکتر پورحسین   از 14-18

دو شنبه : سرکار خانم دکتر تارا  از ساعت 14-20 و  خانم دکتر میرزاییان  از ساعت 14-18

یک شنبه : سرکار خانم دکتر میرتیموری  از ساعت 14-16

سه شنبه : سرکار خانم دکتر  پورحسین از ساعت 14-18

چهارشنبه : سرکار خانم دکتر میرزاییان از ساعت 14-16

کلینیک دیابت 4 شنبه ها از ساعت 9-11 توسط خانم دکتر اخلاقی فعال میباشد.

پنج شنبه ها  در مانگاه عصر تعطیل میباشد.

لازم به ذکر است اساتید زنان هر 6 ماه  به صورت چرخشی  بین بیمارستان امام رضا و بیمارستان قائم جابجا میشوند

درمانگاه اطفال :

شنبه تا سه شنبه 10-12 خانم دكترامام جمعه و سه شنبه تا پنج شنبه  توسط دکترها ( انصاری ؛ پور رجب ؛ قاسمی) ؛.... فعال می باشد.

درمانگاه فوق تخصصي نوزادان :

از شنبه تا 5 شنبه از ساعت 11:30 تا 13 توسط جناب آقاي دكتر  حیدر زاده و سرکار خانم دکتر مغربی به صورت چرخشی پوشش داده میشود.

درمانگاه داخلي :

همه روزه صبحها  توسط سر كار خانم دكتر مسعودي نيا از ساعت 1فعال میباشد0-12

درمانگاه جراحي :

شنبه – يك شنبه- سه شنبه سر كار خانم دكتر صاحبكار از ساعت 9-12

درمانگاه فوق تخصص غدد :

شنبه ها از ساعت 8-10 و 5 شنبه ها از ساعت 11تا 13  توسط خانم دکتر قدسیه خزاعی فعال میباشد.

درمانگاه اورولوژی  :

در روزهای یک شنبه و 4 شنبه از ساعت 8-12  توسط خانم دکتر ژیلا شیخی فعال میباشد

لازم به ذکر است که از خرداد 95 درمانگاه یورودینامیک توسط خانم دکتر  ژیلا شیخی و یک نفر کارشناس مامایی دوشنبه ها از ساعت 8تا 14 فعالیت خود را آغاز نموده است.

ضمنا به اطلاع میرساند متخصص پزشک قانونی در روز یکشنبه و سه شنبه و 4 شنبه از صبح ساعت 8 تا 14 بررسی کیس های ارجاعی پزشک قانونی را بررسی و رسیدگی مینمایند.

درمانگاه پريناتولوژي:

•        مراقبت هاي دوران بارداري

•        IUDگذاري

•        پاپ اسمير و مراقبتهاي پس از زايمان ،ترویج ،آموزش و ارجاع  مادران باردار جهت زایمان طبیعی به همکاران مامای آموزش دهنده زایمان ایمن و تشویق جهت شرکت در کلاسها انجام مي گيرد كه با همكاري متخصصين زنان به همراه يك كارشناس مامايي با سابقه خدمتي بالا در درمانگاه پریناتولوژی سرويس داده مي شود .

ساعت پذيرش 8 – 13 همه روزه غیر از روزهای تعطیل

کلینیک شیر : هر روز از ساعت 8 الی 10 توسط یک همکار رسمی با سایقه کار 18 سال جهت مشاوره و اموزش  مادران در کلینیک شیر و بعد از آن جهت مشاوره به کلیه مادران باردار یا شیرده در بخشها انجام میگیرد.

کلینیک رادیولوژی : بصورت شبانه روز توسط کارشناس رادیولوژی

کلینیک سونوگرافی : شنبه و یک شنبه و دوشنبه ها از ساعت 9 تا 13توسط استاف رادیولوژی و سه شنبه و چهارشنبه توسط متخصص رادیولوژی و پنج شنبه ها توسط دستیار رادیولوژی فعال است.

در واحد سونوگرافی در مورد مادران ارجاع داده شده  یا HIGH RISKاز سطح استان و شهرستان مشهد تکنیک امنیوسنتز هر روزه صبح  توسط ریاست محترم بیمارستان سرکار خانم دکتر تارا فلوشیپ پریناتولوژی انجام میگیرد.

کلینیک بیهوشی : هر روز به استثناء 5 شنبه توسط متخصص بیهوشی جهت مشاوره های اعمال جراحی فعال میباشد.