اورژانس مامايي

درمانگاه اورژانس مامايي

رياست درمانگاه اورژانس و كلينيك هاي تخصصي : سركار خانم دكتر فریده اخلاقی

سرپرستار اورژانس خانم سعيده سادات سجادی

مسئول كلينيك هاي تخصصي و اورژانس : كارشناس مامايي با سابقه19سال خدمت در واحدهای درمان و آموزش تحت عنوان مسئول و مربي مي باشد –دبیر کمیته مدیریت خطر و بلایا .

خدمات ارائه دهنده :

گرفتن نوار قلب جنين (NST) ، نوار قلب برزگسال (ECG) ، معاينات زنان و مامايي به صورت سرپايي و اورژانس ؛در صورت اورژانسي بودن انجام زايمان  و در صورت تشخیص پزشکان محترم زمینه  بستری موقت بیماران به مدت 6 ساعت جهت تعیین تکلیف نهایی فراهم میباشد

بيمارستان ام البنين (س) به عنوان بيمارستان سانترال تخصصي زنان و مامايي افتخار دارد كه در جنوب شرق استان خراسان رضوي به  تشخيص و اداره و ارائه خدمات مشاوره و آموزش هاي لازم و اجرا در زمينه هاي مشاوره پيش از بارداري و بعد از زايمان  ؛ دیابت بارداری ، غربالگری مادران باردار و پرخطر وغربال گري پستان، ارتقاء و سلامت يائسگي ، ارتقاء سلامت جنسي با حضور متخصصين محترم زنان  فعال باشد

تجهيزات موجود در بخش اورژانس :

فتال مانيتورينگ:2 عدد - ECG 1 عدد - پالس اكسي متر : 1 عدد - ونتيلاتور : 1 عدد - تخت ژينكولوژي : 1 عدد - دستگاه مانيتورينگ  بزرگسال  : 2عدد - تخت بستري : 4 عدد - تخت احياء : 1 عدد - سوني كيت : 3 عدد –

ویلچر : یک عدد . برانکارد یک عدد فیکس اورژانس

یک عدد ویلچر و برانکارد هم در قسمت درب ورودی بیمارستان

تختهای بستری مجهز به زنگ آلارم احضار پرستار

پرسنل شيفت صبح روزهای غیر تعطیل : سرپرستار بخش  پزشك عمومي در هر شيفت 1 نفر  -كارشناس مامايي رسمی یک نفر  . یک نیروی طرحی  در اورژانس و یک نیروی طرحی مستقر در  واحد تریاژ  ؛کمک بهیار  یک نفر- خدمات مشترک بین طبقه اول

روزهای تعطیل : 1 نفر مامای رسمی و یک نفر مامای طرحی یک نفر مامای تریاژ . کمک بهیار . پزشک عمومی

با توجه به اين كه اين بيمارستان آموزشي مي باشد تمامي خدمات فوق زير نظر استاف  های محترم زنان و دستياران آنها انجام مي گردد.

درمانگاه زنان

كه علاوه برمشاوره – معاينات – مراقبت هاي زنان ومامايي – گرفتن پاپ اسمير – اقدامات طبي چون كولپوسكوپي كوتر – كرايو  موارد ذیل نیز انجام میگیرد.

مشاوره پيش از بارداري و پيش از زايمان

• برگشتن مناسب بدن به وضعيت پيش از بارداري

• آموزش و مشاوره شيردهي

• IUD  گذاری

• غربال گري پستان

• مشكلات پستانی در سنين بلوغ

• سنين باروري

• دوران حاملگي و شيردهي

• قبل و بعد از يائسگي

سلامت يائسگي

آمادگي و آموزش لازم جهت شروع دوره يائسگي که  به عنوان يك پديده طبيعي در زندگي زنان مي باشد.

در اين كلينيك تشخيص ، اداره ، ارائه خدمات مشاوره و آموزشهاي لازم و ارجاع در زمينه مشكلات ناشي از يائسگي شامل:

• گرگرفتن

• تپش قلب و تعريق شبانه

• پوكي استخوان

• اختلال خواب

• اختلال عملكرد جنسي

• بي اختياري ادراري

• خونريزي غير طبيعي

• خستگي

• رژيم غذايي

• ورزش و آمادگي بدني

سلامت جنسي

تشخيص ، اداره ، ارائه خدمات مشاوره و آموزشهاي لازم و ارجاع در زمينه :

• مشكلات ناشي از فعاليت جنسي دوران بارداري

• دوران بعد از زايمان

• دوران بلوغ

• دوران يائسگي

• بررسي اختلالات جنسي و كاهش ميل جنسي مشكل ارگانيسم- تمايلات غير متعارف و دردناك بودن رابطه جنسي

• آموزش بهداشت عملكرد جنسي

• مشاوره عملكرد جنسي در بيماري هاي طبي در زوجين

• مشاوره جنسي و درمان بيماري هاي

برنامه درمانگاه ها :

صبح ها  از شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9:30  تا 11:30توسط اساتید  زنان خانم دکتر ها : دکتر تارا ؛ دکتر اخلاقی ؛ دکتر میر تیموری ؛ دکتر دادگر ؛ دکترملکی – دکتر عادلخواه فعال میباشد.

عصر ها : شنبه  ها سرکار خانم دکتر تارا از ساعت 14-20  و از 14-18 سر کار خانم دکتر ملکی

دو شنبه : سرکار خانم دکتر تارا  از ساعت 14-20 و  خانم دکتر ملکی  از ساعت 14-18

یک شنبه : سرکار خانم دکتردادگر  از ساعت 14-17

سه شنبه : سرکار خانم دکتر  دادگر  از ساعت 14-18

چهارشنبه : سرکار خانم دکتر میر تیموری  از ساعت 14-16

5 شنبه ها : به صورت چرخشی توسط خانم دکتر میرتیموری – دکتر دادگر – دکتر ملکی و دکتر عادلخواه درمانگاه مامایی و زنان فعال  از ساعت 9تا 11 میباشد

پنج شنبه ها  در مانگاه عصر تعطیل میباشد.

لازم به ذکر است اساتید زنان هر 6 ماه  به صورت چرخشی  بین بیمارستان امام رضا و بیمارستان قائم جابجا میشوند

درمانگاه اطفال :

شنبه تا 12 تا پنج شنبه  از ساعت 30/10 تا 30/11  توسط دکترها ( انصاری ؛ پور رجب ؛ قاسمی الفی – ذکائی) ؛.... فعال می باشد.

درمانگاه فوق تخصصي نوزادان :

از شنبه تا 5 شنبه از ساعت 11:30 تا 13 توسط جناب آقاي دكتر  حیدر زاده و سرکار خانم دکتر مغربی  و دکتر اسدی  به صورت چرخشی پوشش داده میشود.

درمانگاه داخلي :

تا اطلاع ثانوی به علت مرخصی  زایمان ؛پزشک مربوطه غیر فعال میباشد

درمانگاه جراحي :

شنبه – يك شنبه- سه شنبه سر كار خانم دكتر صاحبكار از ساعت 9-12

درمانگاه فوق تخصص غدد :

به علت اتمام طرح پزشک مربوطه غیر فعال میباشد.

درمانگاه اورولوژی  :

تا اطلاع ثانوی به علت مرخصی  زایمان ؛ پزشک مربوطه غیر فعال میباشد

ضمنا به اطلاع میرساند متخصص پزشک قانونی  خانم دکتر شیخ ویسی در روز سه شنبه از ساعت 10 تا 30/11 بررسی کیس های ارجاعی پزشک قانونی را بررسی و رسیدگی مینمایند.

درمانگاه پريناتولوژي:

•        مراقبت هاي دوران بارداري

•        IUDگذاري

•        پاپ اسمير و مراقبتهاي پس از زايمان ،ترویج ،آموزش و ارجاع  مادران باردار جهت زایمان طبیعی به همکاران مامای آموزش دهنده زایمان ایمن و تشویق جهت شرکت در کلاسها انجام مي گيرد كه با همكاري متخصصين زنان به همراه يك كارشناس مامايي با سابقه خدمتي بالا در درمانگاه پریناتولوژی سرويس داده مي شود .

ساعت پذيرش 8 – 13 همه روزه غیر از روزهای تعطیل

کلینیک شیر : هر روز از ساعت 8 الی 10 توسط یک همکار رسمی با سایقه کار 18 سال جهت مشاوره و اموزش  مادران در کلینیک شیر و بعد از آن جهت مشاوره به کلیه مادران باردار یا شیرده در بخشها انجام میگیرد.

کلینیک رادیولوژی : بصورت شبانه روز توسط کارشناس رادیولوژی

کلینیک سونوگرافی : شنبه تا 5 شنبه از ساعت 9 تا 13توسط  استاف رادیولوژی  جناب دکتر بقایی فعال است.

در واحد سونوگرافی در مورد مادران ارجاع داده شده  یا HIGH RISKاز سطح استان و شهرستان مشهد تکنیک امنیوسنتز هر روزه صبح  توسط ریاست محترم بیمارستان سرکار خانم دکتر تارا فلوشیپ پریناتولوژی انجام میگیرد.

کلینیک بیهوشی : هر روز به استثناء 5 شنبه توسط متخصص بیهوشی جهت مشاوره های اعمال جراحی فعال میباشد.