بخش زنان و مامایی

بخش زنان ومامايي:

بخش زنان ومامايي بيمارستان ام البنين (س)باتوجه به اجراي طرح انطباق بعنوان الگوي موفق مورد توجه تمام بيماران و ارباب رجوع در مقايسه با ديگر بخشهاي زنان سازمانهاي مشابه خود قراردارد واز جايگاه مناسبي در فعاليت هاي بيمارستان ام البنين (س) برخوردار مي باشد اين مركز با هدف ارتقاي سطح كيفي وكمي سلامت مادران ونوزادان با استفاده از نيروهاي ورزيده و مجرب و برخورداري از توانايي علمي اساتيد همراه با فناوري هاي نوين مارا سر آمد بخشهاي زنان در شهر مقدس مشهد كرده است.

معرفي بخش:

بخش زنان مامايي بيمارستان ام البنين(س)واقع در طبقه دوم بيمارستان به مساحت تقريبي 200متر زير بنا واقع شده است تعداد تخت فعال 18عدد مي باشد نوع بيماران بستري در بخش شامل بيماران حامله پر خطر (ديابت در بارداري ،فشار خون در بارداري ،ويار حاملگي،پيلونفريت و...) جراحي زنان (هيستركتومي،كلپورافي،ميومكتومي،كيست بارتولن و ...) جراحي عمومي (همورئيد كتومي ،آپاندكتومي،هرني و....)می باشد.

رئيس بخش: دکتر آسیه ملکی جراح و متخصص زنان _عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

سرپرستار بخش: زهره خوئی كارشناس پرستاري با16 سال سابقه کار در بخش های اورژانس ،جراحی زنان ،زنان و مامایی ،سرپرستار اورژانس ،سوپروایزر بالینی و سوپروایزر آموزشی

همکاران بخش : 3 پرستار رسمی ،4پرستار پیمانی ، ،1پرستارطرحی،7مامای طرحی ،یک منشی 4کمک بهیار و دو خدمتگزارمی باشد.

تجهيزات پزشكي بخش :  دستگاه فتال مانيتورينگ، دستگاه کاردیاک مانيتورينگ ، الكتروشوك،دستگاه نوار قلب،ساكشن،سوني كيت،وارمر نوزادان، وارمر خون،پمپ انفوزيون سرم،لارنكوسكوپ بزرگسالان واطفال،دستگاه لگن شوی ،شیر دوش برقی می باشد واتاق ها مجهز به اكسيژن سانترال،يخچال وتلوزيون مي باشد اين بخش شامل اتاق ايزوله،اتاق بيماران حامله  پر خطر،اتاق بيماران پره اكلامپسي مي باشد.

اهداف بخش :

1. ارتقاي سطح كيفي وكمي سلامت مادران ونوزادان

2. مراقبت از حاملگي هاي پر خطر و پيشگيري از زايمان هاي زود رس

3. پيشگيري از عفونت هاي بيمارستاني

4. كاهش مرگ ومير مادران ونوزادان

5. ايجاد يك رابطه مستمر با بخش NICU،زايشگاه و مشاوره در مورد نوزادان بیماران حامله پرخطر

6. ارايه خدمات با كيفيت  و ایمنی بالا به بیماران و مراجعين بدون توجه به سطح فرهنگ وضعيت مالي اجتماعي وديني با حفظ حریم خصوصی ایشان

7. ارتقاي سطح رضايت مندي بيماران و ارباب رجوع و پرسنل