دکتر سارا میرزائیان

رشته تحصيلي: زنان و مامایی

گروه آموزشي: زنان و زایمان

مرتبه علمي:  استادیار

آدرس محل كار: بیمارستان تخصصی زنان ام البنین (س)

تلفن محل كار:    32231444-051

تحصيلات دانشگاهي

1- پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، (مهر ماه 1375 لغایت شهریور ماه 1382)

2- پزشکی تخصصی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، (مهر ماه 1384 لغایت شهریور ماه 1388)

تجربيات حرفه اي

1- پزشک اورژانس 115 مشهد ، (آبان ماه 1382 لغایت فروردین ماه 1384)

2- پزشک اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء شهرستان تایباد (اردیبهشت 1384 لغایت شهریور ماه 1384)

3- پزشک متخصص زنان مامایی بیمارستان خاتم الانبیاء شهرستان تایباد (آبان ماه 1388 لغایت اردیبهشت ماه 1390)

4- استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، (خرداد ماه 1390 لغایت تاکنون)

تجربيات آموزشي

1- داوری 4 مقاله مجله زنان مامایی نازایی ایران (خرداد ماه 1390 لغایت .... )

2- داوری طرح پژوهشی مقایسه درد و تجربه مادر و طول مرحله دوم زایمان در دو وضعیت قائم نشسته و زانویی در زنان نخست زا- معاونت پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی (مهر ماه 1390)

3- تدریس در کارگاه آموزشی نظام مراقبت مرگ مادری – شهرستان تایباد (5/8/89)

عناوين و امتيازات ويژه

1- تقدیر نامه در جهت اجرا مراقبت های مادران باردار از شبکه بهداشت شهرستان تایباد مهر ماه 1389

2- تقدیر نامه از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در امر کاهش سزارین و ترویج زایمان طبیعی مرداد ماه 1389

3- تقدیر نامه از سرپرست شبکه بهداشت و درمان تایباد آذر ماه 1389

4- تقدیر نامه از معاونت درمان دانشگاه دی ماه 1387

5- تقدیر نامه از فرمانداری شهرستان تایباد با عنوان پزشک نمونه اردیبهشت 1390

فعاليت هاي پژوهشي

الف) انتشار مقاله در ژورنال‎هاي علمي پژوهشي سطح I: (ISI)

ب) انتشار مقاله در ژورنال‎هاي علمي پژوهشي سطح II: (Index Medicus, Pubmed, Medline)

ج) انتشار مقاله در ژورنال‎هاي علمي پژوهشي سطح III: (Scopus, Chemical Abstract, Embase, Biological Abstract)

1- آیتی. صدیقه، میرزائیان. سارا، وحید رودسری. فاطمه، قمیان. نیره، موسوی فر. نزهت، «گزارش یک مورد نادر هیسترکتومی بدلیل جفت اینکرتا در سه ماهه اول بارداری»، فصلنامه باروری و ناباروری ، شماره 4 ، سال 1387، صفحات

2- ترابی زاده. عالیه، میرزائیان. سارا، «تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک»، مجله زنان مامایی نازایی ایران، شماره یک دوره چهاردهم، صفحات 13-7.

د) انتشار مقاله در ژورنال‎هاي علمي پژوهشي سطح IV: (ساير سايت‎هاي تخصصي)

1- وحید رودسری. فاطمه، آیتی. صدیقه، میرزائیان. سارا، شاکری. محمدتقی، اختردل. حسین، «نتایج باروری به دنبال IVF و عوامل موثر بر آن»، مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، شماره 31 سال 1388، صفحات

2- وحید. فاطمه، حسن زاده مفرد. ملیحه، میرزائیان. سارا، «گزارش یک مورد نادر کیست درموئیدخوش خیم عفونی در سنین یائسگی»، مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان، شماره 53، سال 1388 ، صفحات 51-49.

هـ) انتشار مقاله در ژورنال‎هاي علمي پژوهشي اندكس نشده:

و) ارائه مقاله دركنگره ها يا سمينارهاي خارجي:

ز) ارائه مقاله دركنگره ها يا سمينارهاي داخلي:

1- میرزائیان. سارا، «گزارش یک مورد نادر تراتوم بالغ عفونی در خانم یائسه»، کنگره بین المللی سرطانهای زنان ، ارائه پوستر، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، مهرماه 1387.

2- میرزائیان. سارا، «بررسی شیوع انواع تومورهای تروفوبلاستیک از سال 1380 لغایت 1387»، کنگره بین المللی سرطانهای زنان ، ارائه سخنرانی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، مهر ماه 1387.

3- میرزائیان. سارا، «غربالگری روتین در بارداری»، کنفرانس هفتگی بیمارستان های امام رضا(ع) و قائم(عج)، ارائه سخنرانی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مشهد، مرداد ماه 1390.

مسئولیت های اجرائی

1- مسئول بخش جراحی زنان بیمارستان ام البنین تیر ماه 1390 لغایت تاکنون

2- مسئول بخش زنان مامایی بیمارستان ام البنین تیر ماه 1390 لغایت تاکنون

3- رئیس کمیته ارزشیابی درونی بیمارستان ام البنین مرداد ماه 1390 لغایت تاکنون