تجهیزات پزشکی

واحد تجهیزات پزشکی بیمارستانی

اهمیت تجهیزات پزشکی و پیشرفت روز افزون فناوری های مرتبط و تاثیر اساسی آن در نظام سلامت کاملا مشخص و مشهود است به طوری که امروزه دستاورد متخصصین علوم پزشکی مرهون بکارگیری این فناوری در پیشگیری، تجهیز، تسکین و درمان بیماریها می باشد .

همچنین از نقطه نظر اقتصاد درمان، تجهیزات پزشکی نیز جایگاه ویژه ای داشته و بخش عمده ای از سرمایه مراکز درمانی و موسسات پزشکی صرف تجهیز، نگهداشت و نوسازی تجهیزات پزشکی می گردد.

انتخاب و تخصیص تجهیزات باید متناسب و منطبق با نیازهای واقعی مراکز و شرایط مورد نیاز جهت تامین ایمنی می باشد و این مهم در صورتی تحقق خواهد یافت که یک برنامه مدون و منسجم جهت مدیریت تجهیزات پزشکی موجود و بعنوان ضابطه سرلوحه مسئولین قرار گیرد.

خط مشی :

دستور العمل تعمیرات و نگهداشت (نگهداری پیشگیرانه PM) کالیبراسیون و خرید تجهیزات پزشکی

هدف : تدوین روشی برای افزایش آگاهی کارکنان جهت مطلوب کردن و افزایش بهره وری فرایند نگهداری پیشگیرانه، تعمیرات، کالیبراسیون و آموزش واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان

شرح عملیات در سال 1390 و مهمترین اقدامات انجام شده در این راستا توسط واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان

آمار تجهيزات کليه بخش ها به تفکيک

مسئول واحد تجهیزات پزشکی : زهره جلیلی - کارشناس برق و الکترونیک