امروز: 31
ديروز:334
اين هفته: 365
هفته‌ي گذشته: 2134
اين ماه: 5229
ماه گذشته: 8845
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
IMAGE
بازدید وازارتخانه سه شنبه, 24 مهر 1397
    بازدید تیم پایش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در... ادامه مطلب...
IMAGE
بازدید تیم خبری وبدا از بیمارستان ام البنین (س) سه شنبه, 17 مهر 1397
  بازدید تیم خبری وبدا از بیمارستان تخصص زنان ام... ادامه مطلب...
IMAGE
بازدیدمعاونت محترم درمان از بیمارستان ام البنین(س) دوشنبه, 09 مهر 1397
      بازدید معاونت محترم درمان از بیمارستان تخصصی... ادامه مطلب...
IMAGE
هفته دفاع مقدس پنج شنبه, 05 مهر 1397
  ((هفته دفاع مقدس)) بازدید از آسایشگاه جانبازان اعصاب... ادامه مطلب...
IMAGE
آماده سازی عیدی عید غدیر چهارشنبه, 07 شهریور 1397
  آماده سازی عیدی عید غدیر جهت اهدا به کلیه همکاران   ... ادامه مطلب...

واحد تغذيه و رژيم درماني

 

واحد تغذیه

 

مسئول واحد : زینب قدسی

میزان تحصیلات و رشته تحصیلی : کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

تلفن تماس : 32231061 داخلی 810

آدرس پست الکترونیک : ghodsiz1[at]mums.ac.ir





 

شرح وظایف واحد تغذیه

  • در حوزه مشاوره تغذيه و رژيم درماني

- ارائه مشاوره تغذيه ورژيم درماني به مادران باردار بستري با بارداري پر خطر در پاسخ به درخواست هاي مشاوره موردي

- ارائه مشاوره تغذيه ورژيم درماني در درمانگاه سرپائي در پاسخ به درخواست مشاوره

- برنامه ريزي و آموزش تغذيه به كاركنان و بيماران بخش ها

 

  • در حوزه مديريت خدمات غذايي

- آگاهي، تسلط كامل و بكارگيري استانداردهاي اعتبار بخشي، استانداردها و فرايندهاي خدمات غذايي و ساير دستورالعمل هاي ذيربط

- مديريت و نظارت بر رعايت استانداردها و مفاد قراردادهاي غذا توسط پيمانكار

- طراحي ليست غذايي و انتخاب محصولات غذايي بر اساس نياز درماني بيمارانم

- آموزش، هدايت و راهنمايي ساير كاركنان در جهت پيشبرد اهداف و سياست هاي ارتقاء خدمات غذايي

- پيگيري موارد نامطلوب (طبخ نامطلوب غذا، نرسيدن به موقع غذا و ...) گزارش شده توسط كادر پرستاري

- برگزاري دوره هاي آموزشي تغذيه و بهداشت مواد غذايي براي كاركنان با همكاري كارشناس بهداشت محيط

- نظارت بر مراحل مختلف فرايند از قبيل تهيه، دريافت و خريد مواد غذايي، انتقال مواد غذايي خام يا فرآوري شده، انبار سازي، آماده سازي غذا، طبخ، نگهداري غذاي آماده و توزيع غذا و ميان وعده ها در همكاري نزديك با كارشناس بهداشت محيط

- تعامل و هماهنگي با كارشناس بهداشت محيط در نظارت بر استقرار مراحل مرتبط HACCP در خدمات غذايي بيمارستان

- تهيه و تدوين برنامه عملياتي واحد تغذيه در راستاي برنامه استراتژيك بيمارستان

- تهيه و تنظيم برنامه غذايي بيماران و كاركنان مطابق با اصول تغذيه اي و بهداشت

- مديريت و نظارت در امور مربوط به برون سپاري و قراردادهاي خدمات واحد تغذيه

- رضايت سنجي بيماران بستري و كاركنان از خدمات مديريت غذايي و برنامه ريزي جهت بهبود مستمر و ارتقاء كيفيت خدمات با تنظيم فرم مربوطه

- مديريت و سرپرستي، نظارت و ارزيابي فعاليت ها و تقسيم وظايف كاركنان تحت سرپرستي

- سرپرستي و نظارت بر تأمين تجهيزات و تداركات

 

فرآیندهای واحد تغذیه

توصیه های تغذیه صحیح