تقدیر از سرکار خانم دکتر فاطمه تارا در روز پزشک

مراسم روز پزشک و داروساز در تالار ابن سينا در تاريخ 1393/06/07 به همت سازمان نظام پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، دکتر زالی رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور، مهندس رشیدیان استاندار خراسان رضوی،دکتر مصطفی مهرابی بهار رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، معاونان دانشگاه و جمع کثیری از اعضاء هیات علمی، پزشکان و داروسازان  برگزار شد.

در اين مراسم سرکار خانم دکتر فاطمه تارا بعنوان پزشک نمونه دانشگاه علوم پزشکي مشهد مورد تقدير قرار گرفتند.