اخبار سایت

بازدید معاونت محترم درمان دانشگاه

در روز چهارشنبه مورخ 20 / 10 /96

مراسم اهداء لوح تقدیر و هدیه به کارکنان زن نمونه عفاف و حجاب

مراسم اهداء لوح تقدیر و هدیه به کارکنان زن نمونه عفاف و حجاب بیمارستان حضرت ام البنین(س) در بیت آیت ا... العظمی شیرازی

با حضور ریاست و مسئولین بیمارستان در روز چهارشنبه مورخ 96/09/08

بزرگداشت سالگرد شهید مدافع حرم سیدمحمدجواد حسن زاده

همزمان با سالگرد شهید مدافع حرم سیدمحمدجواد حسن زاده برادر همکار ارجمند سرکار خانم فاطمه حسن زاده، باحضور آقای دکتر ابراهیمی مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه، خانم دکتر تارا ریاست بیمارستان، آقای عودتی کارشناس امور ایثارگران، خانم موسوی مسئول دفتر مدیر امور ایثارگران، مدیریت، رئیس امور اداری، مدیر پرستاری و مسئول صیانت بیمارستان در منزل ایشان، ازمقام شامخ خانواده شهدای مدافع حرم تقدیر و قدردانی بعمل آمد.

برگزاری جشن تولد یک سالگی چهار قلوهای بیمارستان

این مراسم با همت بانوان محترم نیک اندیش مشارکت های مردمی بیمارستان ام البنین و با حضور ریاست بیمارستان سرکار خانم دکتر فاطمه تارا و مدیر عامل محترم موسسه خیریه بیمارستان سرکار خانم عطار

در تاریخ 96/09/02 برگزار گردید. شایان ذکر است بانوی بزرگوار سرکار خانم احدیان متقبل کلیه هزینه های چهارقلوها از بدو تولد می باشند.

بازدید معاونت محترم درمان دانشگاه از بیمارستان مورخ 96/04/28

بازدید معاونت محترم درمان از بیمارستان مورخ 1396/04/28